Rýžovar, to je výbava, kterou byste v kuchyni měli mít

Tak jako každá hospodyňka má svou kuchyni vybavenou různými naběračkami na polévku, příbory, mísami různých velikostí či mixérem, měla by v ní mít i speciální hrnec určený pro přípravu bílé sypké přílohy, která k běžnému jídelníčku neodmyslitelně patří. Jak již bylo zmíněno, tato příloha by měla být skutečně sypká. Jenže ne každému se to při její přípravě skutečně podaří, a to v důsledku nekvalitního sporáku, špatné plotýnky nebo přilnavého dna hrnce, kvůli čemuž pak pokrm získá nevyžádanou připálenou chuť. Jestli tedy chcete ušetřit své nervy častým rozčilováním se, že se Vám to zase připálilo, je dobré si tento spolehlivý produkt do své kuchyňské výbavy zařadit!

Hotové jídlo stačí jen ohřát

Zůstal Vám v hrnci dostatek přílohy od oběda, takže ho hodláte servírovat i k večeři? Jenže pro některé to může představovat problém, jelikož nepreferuje mikrovlnnou troubu, protože jde vlastně o nezdravý způsob přípravy jídla. Ale jak jinak chcete bílá sypká zrna ohřát? Pokud máte rýžovar Sencor, stačí ho pouze na plotýnce zapnout a obsah se Vám jednoduše ohřeje. A to bez nežádoucího připálení.